31 Mart 2013 Pazar

Survivor 7. Bölüm Canlı Full Tekrar izle 31 Mart 2013

Survivor yarışması full izle, sörvayvır canlı izle, sörvayvır son bölüm seyret, sörvayver yeni bölüm tamamını izle, acunn.com survivor ünlüler gönüllüler 7. bölüm 31 mart 2013 star tv canlı yayın, Acunn survivor 31.03.2013 yeni bölüm izle

 Survivor 2013  7. Bölüm Star TV canlı izle

Survivor ünlüler gönüllüler yarışmasında bu gün 7 bölüm yayınlanacak. 31.03.2013 survivor yarışmasını izlemek için yazımızın devamından Star resmi yayın sitesine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz yazımızın başlığında bulunan acumm com sitesini ziyaret ederek hiç yayınlanmamış Survivor 2013 bölümlerini videosunu izleyebilirsiniz. Sörvayver yarışmasında bu yıl yine popüler isimler bir araya geldi. Ünlü olmayan yarışmacılar da beğeni topluyor.
2013 Survivor Ünlüler  Doğukan MançoIrmak Atuk,  Ümit Karan, Bennu GeredeCengiz Coşkun,  Larissa Gacemer, Nazenin Tokuşoğlu Dağhan Külegeç,  jokey Erhan Yavuz, ve Ozguncel.com Gönüllüler takımında FatmaGül Fakı, Hilmi Cem İntepe, Emel Erdemar, Murat Ceylan, Seda Akman, Bozok Gören, Mustafa Sürmen ile yarışmaya devam ediyorlar.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN =>> Survivor 2013 7. bölüm izle 31 Mart 

Dördün Biri Oyna Acunn.com 4ün 1i Oyunu Oyna

Dördün biri oyunu oyna  nasıl oynanır? Acunn

Acunn com dördün biri oyunu oyna, 4ün 1i oyunu oyna acunn.com 4'ün 1'i Oyunu Oyna, Survivor dördün biri oyna Sörvayvır 2013 yeni sezonda büyük ilgi gördü. Resmi yayın sitesinde bir çok yenili sunan Acun Ilıcalı Eğlence bölümünde birbirinden güzel oyunlar yayınlanmakta.

alt linkten Acunn Dördün biri nasıl oynanır? 4ün biri oyun kuralları nelerdir? sorularının yanıtını bulabilirsiniz.

Oyunu Oynamak ve kuralları öğrenmek için tıkla =>>  Dördün Biri Oyna Acun.com

30 Mart 2013 Cumartesi

Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali Kimdir? Hayatı Resimleri

Bir Aşk Hikayesi  Seçkin Özdemir Biyografi,  Bir Aşk Hikayesi oyuncuları korkut ali gerçek adı? Korkut ali boyu kaç, kaç yaşında nereli? Seçkin Özdemir wikipedi, Seçkin özdemir boyu kaç, Seçkin özdemir resimleri fotoğrafları

Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali Kimdir?

Ücretsiz Pepsi Kapak Şifreleri Yeni Facebook Okey 2013

Face Okey Pepsi Kapak Şifre Kodları

Son zamanların en büyük çılgınlıklarından biri ise Türk halkının büyük bir keyifle oynadığı Okey plus veya 101 okey oyunlarında oynayan kişilere çip puan şansı sunan pepsi kapaklarının altındaki şifreler.

Pitbull Christina Aguilera Feel This Moment Türkçesi Tercümesi Anlamı Okunuşu

Pitbull Feat Christina Aguilera Feel This Moment Türkçesi Anlamı Okunuşu

Amerika ve dünya genelinde milyonlarca dinleyicisi olan Pitbull Crisina Aguelera düeti yeni şarkısı büyük ilgi gördü. Pitbull This Moment şarkısının Türkçe çevirisini anlamı ve okunuşunu merak eden Ozguncel.com takipçilerimiz için çeviri yapıp paylaşmak istedik. Ayrıca yazının devamından Video klibi izleyebilirsiniz.

Pitbull Feel This Moment Türkçe Çeviri

Karagül Dizi Oyuncuları Müzikleri Şarkıları 2013 Fox TV

Karagül Dizisi Oyuncuları Kimler?

Fox TV ekranlarının 2013 sezonu yeni dizilerinden biri olarak yayına girecek olan Karagül Dizi Oyuncuları hakkında bilgi sunmaya çalışacağız. Eminiz ki Unutma Beni ve Dinle Sevgili dizileri gibi büyük ilgi görecek biri proje olacak. Ozguncel.com ailesi olarak ilerleyen yazılarımızda Karagül Dizi Müzikleri, Karagül Dizisinde Çalan Şarkıları dinlemeniz için ekleyeceğiz.

Karagül Dizisinin Konusu

Çok zengin ve tanınmış bir ailenin birden bütün varlığını kaybeden bir ailenin bu durum karşısında değişsen hayatı, ve dost çevresi ile yaşadıkları sıkıntıları, acılar, entrikalar ve mücadeleler konu alınıyor.

Ayrıntıları Burada : Karagül Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bir Aşk Hikayesi Dizisi Oyuncu Kadrosu Fragmanı Resimleri

Bir Aşk Hikayesi Dizisi Oyuncuları Fox TV 2013

Bir Aşk Hikayesi Dizi oyuncu kadrosu hakkında bilgi, Fox TV Bir Aşk Hikayesi Dizi fragmanı, 1. bölüm

24 Mart 2013 Pazar

Shahrukh Khan’ın önerilen En güzel izlenmesi gereken Filmleri

 Shahrukh Khan’ın en iyi Türkçe filmleri arasında tavsiyemiz

Shahrukh Khan Oynadığı Bütün Dizi ve Sinema Filmleri

One 2 Ka 4 (2001) Sabrina\’s Bollywood (2002) Kal Ho Naa Ho (2003) (Raj Aryan Malhotra) Veer Zaara (2004) Swades: We, The People (2004) Main Hoon Na (2004) Phir Bhi Dil Hai (2000) Hey Ram (2000) Gaja Gamini (2000)

Shahrukh Khan Kimdir? Hayatı Kaç Yaşında Nereli? Vikipedi

Shahrukh Khan Hayatı

Shahrukh Khan Biyografisi

Shahrukh Khan izlenmesi gereken filmleri, Türkçe dublaj Shahrukh Khan En beğenilen başarılı

21 Mart 2013 Perşembe

Msn Messenger Kapandı mı?

2013  MSN Neden Kapandı? 

MSN anlık mesajlaşma uygulaması kapatılıyor. Msn neden kapatılıyor? Msn’nin yerine ne kullanılacak? Msn Ne Zaman Kapaıyor? Microsoft’un yıllardır uygulaması olan Windows Live Messenger kapatılıyor.MSN’nin Neden kapatıldığı ve yerine hangi mesajlaşma yöntemi kullanılacağını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni Msn Hesabı Alma

  2013 Hotmail Msn Hesabı Açma

Dünya'nın en çok kullanılan e-posta hizmetleri sunan Gmail, Yahoo gibi firmalar arasında belki en eskisi olan Microsoft Windows Live Mail Hotmail hizmeti hala popüleritesini korumaktadır.
Özellikle uzun zamandır sosyal paylaşım sitesi olarak büyük ilgi gören Facebook'a kaydolmak amacıyla ya da Microsoft Windows Msn Live Messenger hizmetinde sesli ve görüntülü görüşme amacıyla kullanılan elektronik posta hizmetine kayıt yaptırmak ve Msn Açmak isteyen değerli takipçilerimize tüm Yeni Hotmail almak için burayı ziyaret edin:

Msn Neden Açılmıyor?

Messengere Giremiyorum 2013

15.03.2013, Microsoft Live Messenger’a veda günü, 16  Mart 2013 MSN neden açılmıyor, neden yok, skype hesabı aç, skype türkçe indir, skype nedir nasıl kullanılır, nasıl skype hesabı açılır,MSN ne zaman neden bitiyor, Yeni Live Messenger uygulamaları sorgula, indir!, MSN kalkacak mı, Live Messenger Neden

Skype Msn Bileştirme Resimli Anlatım

Windows Live Messenger İle Skype Hesabını Birleştirmek,
MSN yi Skype ile nasıl birleştirebilirim,
MSN ike Skype Hesaplarını Birleştirmek,

Bilindiği üzere MSN muhtemelen Aralık 2012 tarihinden sonra Çin ülkesi haricinde tüm dünyada verdiği hizmeti durduracak. Microsoft’tan yapılan açıklamada Çin haricinde tüm ülkelerde Windows Live Messenger hizmetini durduracaklarını söyledi.  Daha önceki yazımızda MSN hesabınız ile Skype’a nasıl bağlanacağını sizlere anlatmıştık. Yazıya gitmek için tıklayın. Bu yazımızda ise MSN hesabınız ile Skype hesabınızı nasıl birleştirebileceğinizi sizlere anlatacağız.