10 Nisan 2013 Çarşamba

HTC One Fiyatı HTC One Özellikleri Kullanıcı Yorumları




HTC One Fiyatı ne kadar? HTC One Türkiye fiyatı kaç tl, HTC One  Özellikleri HTC One  Kullanıcı yorumları HTC One'ın Fiyatı Galaxy S4'den Daha Ucuz ve İki Kat Hafıza'ya Sahip HTC One! İki arasındaki farkları sizler için derleyen aşağıdaki makaleyi okumanızı tavsiye ediyoruz..

2013 yılının en iyi akıllı telefonları HTC One ile Samsung Galaxy S4 arasındaki rekabet aslında baştan çok adil değil. Bir tarafta dünya akıllı telefon piyasasının %40'ini elinde blunduran Samsung öteki tarafta ise ciddi bir ekonomik sallantı da olan HTC.. .Fakat henüz piyasaya çıkmamış olan her iki cihaz hakkında sızan bilgilere göre HTC One rakibi Galaxy S4'e göre 50$ daha ucuz olarak teknoloji raflarındaki yerini alacak. Hem de S4'ün iki katı depolama alanına sahip olmasına rağmen.



HTC One ile Galaxy S4 arasındaki fiyat tartışmaları ilk etapta doğal olarak her iki cihazında dünya genelinde ilk defa tüketici ile buluşacağı Amerika Pazarı üzerinden yürüyor. Dünyanın en büyük teknoloji bloglarından The Verge üzerinde yayınlanan bilgiye göre her iki cihazda Amerika'nın en büyük telekom şirketlerinden olan AT&T'nin anlaşması kapsamında satışa çıkıyor. AT&T'nin müşterilerine sunacağı fiyatlar dikkate alındığında HTC One'ın Galaxy S4'e göre 50$ daha ucuz olması dikkat çekici. Daha dikkat çekici bir husus ise firma tarafından sunulan cihaz seçenekleri  içerisinde HTC One'ın 64 GB'lık hafızasına  karşılık Galaxy S4'ün 32 GB'lık hafızalı versioyonunun yer alıyor oluşu.

HTC bugüne kadar çıkardığı One S , One X ve de özellikle One X Plus cihazlarında otoritelerin testlerinden hep çok iyi notlar almış olsa da Samsung'un üst sınıf cihazlarına karşı kimi zaman yanlış fiyat politikası, kimi zamanda yanlış zamanlama ile piyasaya sürülme nedenlerinden dolayı ticari başarı sağlayamamıştı.

Galaxy S4'e karşı eleştirilebilecek tek noktası yeni ultrapiksel konsepti üzerine oturan kamerası olan HTC One bu sefer  Tayvanlı firmanın son yıllarda Samsung'a karşı kör talihini değiştirecek gibi. Konu ile ilgili görüşlerinizi yorumlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder