15 Aralık 2013 Pazar

Soru: Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler Şarkı Sözü Dinle Ayrıntılar


Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler Şarkı Sözü Dinle

Bu konu 15/12/2013 tarihinde admin tarafından yayınlanmıştır. Makalenin yayınlanma saati 23:17 civarındadır. Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler Şarkı Sözü Dinle konusu hakkında makalemizden aydınlanabilirsiniz.

Aglaya Aglaya Kalmadi Gözlerimde Yaş dinle , Metenin en güzel şarkıları , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler dinle , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler şarkı sözü , Metenin yeni bestesini dinle

Her makalenin zor şartlar altında hazırlandığının bilincinde olarak Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler Şarkı Sözü Dinle makalesini bu doğrulta değerlendirmenizi dileriz. Aglaya Aglaya Kalmadi Gözlerimde Yaş dinle , Metenin en güzel şarkıları , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler dinle , Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler şarkı sözü , Metenin yeni bestesini dinle Metenin Yeni Bestesi Bırakıpta Gidenler Şarkı Sözü Dinle konusu hakkında zaman içerisinde yaptığımız derlemeler genişletilecektir.

Öyle bir geçer zamankiden sıkıca takip ettiğimiz metenin yeni bestesi aşıkların yüreğini okşadı. Metenin bu yeni bestesinin sözlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu güzel şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş

Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu

Bırakıpta gittin beni bir başıma

Ağlayan şu yorgun gözlerim seni özler

Ağlayan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder